Contact en route

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 0654367866 .

Het Bananenpakhuis vindt u aan de Lage Gouwe 140, 2801 LL Gouda.

 

Routebeschrijving

Trein

Gouda is zeer goed te bereiken per trein. Vanaf het centraal station Gouda loopt u in 10 minuten naar het Bananenpakhuis.

Route: steek vanaf station Gouda schuin links het Stationsplein over. Ga na 100 meter rechts de Vredebest op. Steek na 200 meter de kruising en de brug over en ga rechtdoor de Kleiweg op. Ga na 600 m rechtsaf de Korte Groenendaal op. Vervolgens na 100 meter rechtdoor Lange Groenendaal op. Ga na 200 m rechtsaf de Lage Gouwe op. U ziet meteen het Bananenpakhuis aan uw rechterhand.

Auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het beste parkeren op één van de parkeerterreinen of -garages. Deze liggen op maximaal 10 minuten loopafstand van het Bananenpakhuis.

Parkeerverwijssysteem

Voor bezoekers van Gouda is er op de toegangswegen een parkeerverwijssysteem. Als u Gouda binnenrijdt ziet u elektronische verwijsborden waarop de verschillende parkeergelegenheden staan aangeduid met het aantal vrije plaatsen. Als u de route die op die borden staat volgt, komt u vanzelf langs één van genoemde parkeergelegenheden.

Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is P5 parkeergarage het Bolwerk (Q-park)

Aantal Plekken: 337
Openingstijden: 24/7
Parkeertarief: 12,00 euro per dag, 1 euro per 28 minuten

Route naar parkeergarage: Vanuit richting Utrecht: neem de afslag Gouda. Ga aan het einde van  de afslag bij het stoplicht linksaf.....
Vanaf de richting Rotterdam/Den Haag: neem de afslag Gouda. Ga aan het einde van de afslag bij de stoplichten rechtsaf....
....Volg de weg verder, ga bij de volgende stoplichten steeds rechtdoor, onder het spoor door, zodat u op de Nieuwe Gouwe Oostzijde langs het water komt. Blijf de weg volgen tot u aan kruising het Bolwerk komt. Ga rechtdoor over de kruising en dan meteen rechtsaf naar de ingang van de parkeergarage.

Wandelroute van parkeergarage het Bolwerk naar het Bananenpakhuis

Ga bij de uitgang aan de kant van het Bolwerk rechtsaf. U komt op de Hoge Gouwe. Aan de overkant 300 meter verder rechts aan de Lage Gouwe vindt u het Bananenpakhuis. U kunt ook de hoofduitgang nemen. Ga dan linksaf tot aan het water. U bent op de Hoge Gouwe. Aan de overkant 300 meter verder rechts aan de Lage Gouwe vindt u het Bananenpakhuis.

Ook kunt u parkeren in de P2 parkeergarage Nieuwe Markt (Q-Park)

Aantal plekken: 399
Openingstijden: 24/7
Parkeertarief: 12,00 euro per dag, 1 euro per 28 minuten

Wandelroute van parkeergarage Nieuwe Markt naar het Bananenpakhuis

Vanuit de parkeergarage komt u in het winkelcentrum Nieuwe Marktpassage. Verlaat dat aan de kant van de bloemenhandel. Steek schuin over en volg de weg rechts langs de Kaaswaag waardoor u op de Markt terechtkomt. Steek de Markt rechts naast het stadhuis over naar de eerste zijstraat rechts : de Korte Groenendaal. Vervolgens na 100 meter rechtdoor Lange Groenendaal op. Ga na 200 m rechtsaf de Lage Gouwe op. U ziet meteen het Bananenpakhuis aan uw rechterhand.

Meer informatie over parkeermogelijkheden in Gouda vindt u hier.

Deze routebeschrijving downloaden om te printen